Хајдук започео припреме

0
299
blank

Фудбалски клуб „Хајдук 1932“ из Шимановаца започео је јуче припреме за нову сезону у Општинској лиги. Првој прозивци тренера Небојше Јовановића, његовог помоћника Анђелка Радивојевића – Ђекаре и председника клуба Томислава Ћирковића одазвало се двадесетак фудбалера.

Како нам је рекао Ћирковић, сви су са радошћу ишчекивали почетак припрема, као и да ће месец дана бити сасвим довољно да се фудбалери добро припреме за предстојећу сезону.

„Презадовољни смо тренутним одзивом фудбалера. Инфраструктора је у задовољавајућем стању, што значи да имамо све услове да нападнемо виши ранг, који по свему заслужујемо. Требало би да ово буде наша сезона, не само за ову, сениорску екипу, већ и за остале категорије Хајдука 1932 – за најмлађе фудбалера, као и за ветеране“ – рекао је Ћирковић.

Шеф стручног штаба Небојша Јовановић најављује појачање у тиму.

„Oву прилику користим да Каменом из Ашање честитам пласман у виши ранг. Нама нико није крив што своје шансе нисмо искористили. Ово је наша реалност. Ипак, битно је да смо умногоме стабилизовали клуб, како по резултатима тако и по организацији. Играчи који су наступали у прошлој години, углавном су остали. Имаћемо неколико појачања. У сваком случају, идемо даље и надамо се лепшим временима за шимановачки фудбал“ – изјавио је Јовановић.

pecinci.org

blank