Државно првенство у Кик боксу

0
245
blank
Драгољуб Бован

У суботу 17.11.2018. године у Сенти је одржано првенство државе у Кик боксу дисциплина Фул Контакт, за кадете, јуниоре и сениоре. На првенству је учествовало преко 122 такмичара из 26 клубова. Организатор такмичења је био Кик Бокс Савез Србије и Будо Клуб Сента.

На такмичењу је учествовао и један наш Шимановчан, Драгољуб Бован (@bovnjaca) који се такмичи за екипу „B-Gym“ из Батајнице а ево шта нам је рекао о такмичењу:

„Ја сам наступао у Б класи у апсолутној категорији (+91 кг) у којој је било пријављено 8 такмичара, међутим на мерењу се појавило нас шесторица. У четвртфиналу сам био слободан због претходних успеха. У полуфиналу сам победио противника из Београда прекидом у другој рунди, ударац у јетру,  док сам у финалу добио борца из Ниша једногласном судијском одлуком 3:0. Овом медаљом сам заокружио успешан циклус државних првенстава где сам у 4 дисциплине (K1, Low Kick, Kick Light i Full Contact) изборио исто толико финала и две златне медаље.“

У Драгољубовој категорији +91 кг су наступали:

  1. Драгољуб Бован – Батајница
  2. Стефан Јованчић – Ниш
  3. Вук Стојановић – Ниш
  4. Душан Пантелић – Нови Београд
  5. Лазар Костић – Победник
  6. Јожеф Ревид – Сента
  7. Радован Радојчин – Сента

Портал simanovci.net жели Драгољубу да настави са успесима а ми ћемо све његове наступе испратити и обавестити читаоце и пратиоце.

Фотографије преузете са сајта: u-klinchu-rs